сряда, януари 27Актуални новини от София
Shadow

Майки с детски колички се възмутиха от огромен джип, паркирал на тротоар

Майки с детски колички се възмутиха във фейсбук от огромен джип „Рейндж Роувър“, който е паркирал на тротоар на бул . „Симеоновско шосе“ в София.

Във вторник Звезделина Митева и нейна приятелка с бебетата си не успяват да минат по пешеходната зона, защото на нея се е настанило бялото луксозно возило. Бул . „Симеоновско шосе“ е изключително опасно по всяко време на денонощието и дори човек без количка рискува живота си ако за секунди заобиколи кола, паркирала на тротоара.

„Искам да попитам Гюлжан Мехмедова от къде да мина с количката?! Може би по булеварда или през дървото?! Министерство на земеделието и храните… Само да добавя, че дамата се появи. И заяви на мен и още една майка: „Ами то и други спират като мен!“. това пише във фейсбук Звезделина Митева. Съвсем близо до мястото, където е паркирал джипът на държавния служител има модерно заведение за хранене.

От снимките, които е направила става ясно, че на стъклото на джипа има служебна карта на Гюлджан Мехмедова , а на него е изписано „Министерство на земеделието и храните“. Всъщност Гюлджан Мехмедова е младши експерт в Държавен фонд „Земеделие“ и работи по обществените поръчки в институцията, показа справка на „24 часа“. Освен това е сътрудник на депутат в парламента.

Гюлджан Мехмедова не работи при нас, отричат тя да е техен служител от ДФ „Земеделие“.

Не е ясно дали белият джип е личен или служебен. Моделът е „Рейндж Роувър Спорт“. Ценовата листа на фирмата вносител показва, че най-евтиният модел е 145 хил . лв . , а най-скъпият е 300 хил . лв .