понеделник, юли 6Актуални новини от София

Днес спират водата на места в София

 

Ремонтни дейности се очакват и днес, десетки улици в столични квартали остават без вода.

На 18 ноември 2019 г. (понеделник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Буря“ кв. „Карпузица“  се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
кв. „Карпузица“ –  ул. „Ива“
кв. „Горна баня“  –  ж.п. линия  „София –Перник“,  ул. „Ехо“, ул. „Извор“,  ул. „Топло изворче“, ул. „Вечерница“,  бул. „Никола Петков“,  ул. „Георги Богровски“,  ул. „Планиница“,  ул. „Лотос“
ул.  „Гръстниче , ул. „Урал“,  ул. „Градище“, ул. „Синьо езеро“,  ул. „Дон“, ул. „Подлозище“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Горна баня“ ул. „Николай Хрелков“ ъгъла с бул. „Никола Петков“.

На 18 ноември 2019 г. (понеделник), във връзка с превключване на уличен водопровод на ул. „Чавдар Мутафов“ кв. „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул.“Данаил Крапчев“ №10, ул. „Иван Пейчев“ №1, №2, №4, №10

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Иван Пейчев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/sofia/2019/11/18/vijte-kyde-spira-vodata-v-sofiia-dnes-18-noemvri.429951