петък, април 19Актуални новини от София

Части на София остават без вода заради ремонти на 18 август

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 18 август. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

На 18 август 2017 г., във връзка с превключване на уличен водопровод на бул. „Патриарх Евтимий“ в Център-Триадица се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Патриарх Евтимий“ от ул. „Цар Асен“ до бул. „Витоша“;

бул. „Витоша“ от ул. „Хан Аспарух“ до бул. „Патриарх Евтимий“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Витоша“ ъгъла с бул. „Патриарх Евтимий“.

На 18 август 2017 г., във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Извор“ в с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Извор“ от ул. „Янко Велинов“ до ул. „Стоян Йонков“;

ул. „Стоян Йонков“ №4, №5, №6, №7, и №9.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: с. Лозен, ул. „Извор“ №31.

На 18 август 2017 г., във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „505“ в кв. „Христо Ботев“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „511“, ул. „Георги Спасов“, ул. „Мими Балканска“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „505“ №3.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *