понеделник, май 23Актуални новини от София
Shadow

Студентка от Канада влиза в надпреварата за Мис Созопол

Деветнадесетгодишна студентка, изучаваща анимация в колеж в Онтарио, влиза в надпреварата за Мис Созопол. Тя е една от десетте претендентки за короната, всяка от които на възраст между 19 и 21 години и с амбиции за развитие в сферата на архитектурата, медицината, биотехнологиите и други интересни насоки.

Конкурсът Мис Созопол 2021 ще се проведе този петък (16-ти юли) от 20:30ч. в Летния театър на античния град. Красавиците ще бъдат оценявани от 15-членно жури, представяйки се в три забележителни тура. В първи тур момичетата ще бъдат облечени в тоалетите на „Киара фешън“, а в следващия ще дефилират в банските костюми на „Nuxta“.

Във финалния тур претендентките за короната ще заблестят в официалните рокли на талантливата бургаска дизайнерка Мария Диомова. Сред партньорите на конкурса е новооткритият ресторант на яхтеното пристанище „Марина Бей“, който впечатлява туристите с вкусна и разнообразна кухня, както и с невероятна атмосфера. Подаръци за всички участнички са осигурени от лидера в професионалната козметика за коса „Christian of Roma“.