понеделник, май 23Актуални новини от София
Shadow

Източни квартали на София ще са без топла вода от 30 август до 11 септември

Поради забавяне на административните процедури и последващите от това промени в графиците за изпълнение на строително-монтажните работи по реконструкцията на авариралия през зимата магистрален топлопровод, работата на ТЕЦ „София Изток“ ще бъде спряна в периода от 30 август до 11 септември, включително, съобщиха от „Топлофикация София“.

В посочения период без топла вода ще останат клиентите от ж.к. „Дружба“ 1 и 2, Промишлен район „Гара Искър“, ж.к. „Младост“ 1, 1А, 2, 3, 4, ж.к. „Дървеница“, кв. „Мусагеница“, кв. „Витоша“, ж.к. „Студентски град“, ж.к. „Изток“, ж.к. „Изгрев“, ж.к. „Дианабад“, ж.к. „Лозенец“, ж.к. „Гео Милев“, кв. „Яворов“, кв. „Иван Асен Втори“, ж.к. „Подуяне- център“, кв. „Редута“, ж.к. „Слатина“; кв. „Цариградски комплекс“, Академия на МВР, ВТУ „Т. Каблешков“; м. „Къро“; кв. „Полигона“, НРТЦ, ЗИТ, БАН – ХМС, БАН-Враня, резиденции.

С оглед на минимизирането на неудобствата за потребителите, графикът за спиране на централата е съчетан с профилактиката на газоснабдяващите съоръжения.

Информацията за сроковете на спиране на топлата вода и засегнатите квартали е публикувана в сайта на дружеството – www.toplo.bg, и във Фейсбук – www.facebook.com/www.toplo.bg.

Повече подробности клиентите могат да получат на информационния телефон в колцентъра на компанията – 0700 11 111. За времето на ремонтите, на клиентите няма да бъдат начислявани сметки за топла вода и това ще бъде отразено в месечните съобщения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *