понеделник, май 23Актуални новини от София
Shadow

Звездите от Мастър Шеф и Мисис България въртят палачинки в Младост (СНИМКИ)

Истинска градушка от палачинки се изсипа в кв. „Младост“ тази събота. Виновниците за това бяха красивата Мисис България 2020 Валери Стефанова и двама от участниците в последния сезон на Мастър Шеф – Александър и Константин.
mladost
Като част от журито те предизвикаха жителите на втория по големина район в София и устроиха кулинарна битка между Младост 1, 2 и 3.
Надпреварата започна със солени палачинки, после участниците се потиха и над такива с шоколад, мед и сладко, а резултатите напълниха очите на гостите в градината на Мистър Пица. Константин дори направи Мастър Клас за  десетките деца, които нямаха търпение да опитат от вкусните палачинки, аранжирани с много плодове.
mladost
Победители станаха отбора на Младост 3 – Деси, Евелина и Кристина, втори бе отбора на 19-годишния Кристиян Стефанов от Младост 2, който даде сериозна заявка за участие в следващия сезон на популярния риалити формат, а трето място журито отреди на Даниела, Рени и Ваня от Младост 1.
Всички участници получиха ваучери за консумация от Мистър Пица на стойност 100 лв., вина от серията Face 2 Face на New Bloom Winery, козметика от Тианде, подаръчни пакети с хранителни продукти от супермаркет Хит Макс, предприемачът от Младост 2 Иво Русчев поощри участниците с парични награди, а общественикът и единствен баща на 6 деца в район Младост Николай Дренчев ги дари с учебници по Родинознание с автор д-р Костадин Костадинов