понеделник, май 23Актуални новини от София
Shadow

Двама топ-диджеи ще „украсят“ фестивала Solar Summer в Ялта

През годините Solar Summer затвърди реномето си на един от най-силните техно фестивали в България. Това лято Yalta Club отново се постара с изключително силна селекция от диджеи, които напълниха Cacao Beach Club с много и различни фенове през изминалите два уикенда. Тази седмица Solar Summer продължава с трети парти уикенд в компанията на Victor Calderone на 11 август и Chris Liebing на 12 август.

На 11 август (петък) зад пулта на Cacao Beach Club ще се качи Victor Calderone – артистът, когото последно видяхме миналата година по време на традиционното Halloween парти на YALTA CLUB. Постиженията му като продуцент и диджей са добре известни, но той разбира и оценява значението на непрекъснатото развитие. През годините, американецът преоткри музикалния си стил и сега се изявява с по-тъмно техно звучене, каквото очакваме от него и по време на SOLAR Summer 2017.

Заедно с него, хилядите гости на клуба ще чуят и Liubo Ursiny, с когото Calderone не дели сцена за първи път.

На 12 август (събота) парти уикендът продължава с посланика на иновативата техно музика Chris Liebing. През годините Chris Liebing не спира да експериментира с различни музикални стилове, но винаги остава верен на техното. Всички присъстващи могат да очакват вечер, лишена от комерсиално звучене. Liebing е любител на солидното дийп техно и точно такова ще звучи до изгрев слънце.

Chris Liebing ще бъде подкрепен от Philip Chernikov, който ще открие съботното парти. Подробности за фестивала може да намерите на Фейсбук страницата на YALTA CLUB, както и на www.yaltaclub.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *