понеделник, май 23Актуални новини от София
Shadow

Бъдещ ландшафтен архитект стана „Мис Созопол“

Красивата Ерика Атанасова (16 г.) стана „Мис Созопол“ 2021 пред повече от 1000 гости на Амфитеатъра в стария град.

Короната и лентата на брюнетката, висока 175 см, връчиха продуцентът от Калифорния Зий Ребело и предшественичката й Ирена Иванова. Втора стана Мария Христова, а сцената да я короноват излязоха лицензиантката на конкурса Мис България Ирина Папазова и Мисис България 2020 Валери Стефанова.

За трета подгласничка 15-членното жури определи Виктория Стоянова. Лентата и короната й връчиха Кралицата на Бургас Ина Мархолева и вице Мисис Бургас Мария Вълчева.

Конкурсът протече в три тура, като момичета се представиха с новите колекции на „Киара фешън„, бански „Нукста“ и официалните тоалети на „Диома фешън„.

Победителката Ерика в момента учи ландшафтна архитектура – озеленяване и парково строителство. Тя ще се яви на националната надпревара „Мис България“ в края на годината, като представител на град Созопол.

Водеща на събитието беше певицата Джорджия, която се справи блестящо с поставената й задача. За перфектното излъчване на участничките се погрижиха коафьорите на „Christian of Roma“ като се постара всяка една да си тръгне с професионална козметика, осигурена от водещата фирма за продукти за коса. Официален партньор на конкурса „Мис Созопол“ бе и новооткритият ресторант на Марината „Marina Bay“, който дава заявка да е едно от елитните заведенията на Южното Черноморие.