понеделник, май 23Актуални новини от София
Shadow

Бизнесдамата Роксана Кирилова получи награда за благотворителност

Наградите събраха на едно място стилните, красивите и успешните жени на България, които умело ръководят бизнеса и личния си живот. Наградите са посветени на 30 години от организирането на първия национален конкурс „Мисис България“. За това и в това издание на наградите номинирани и наградени бяха само носителки на титлата Мисис България.

Роксана Кирилова е успешен застраховател, но след като печели конкурса „Мисис България“ през 2018г. е отдадена и на благотворителност, която заема съществена част от живота й. Тя се включва в различни социални каузи и подкрепя редица благородни инициативи.

„Горда съм с тази награда. За мен тя е доказателство, че съм на прав път и е признание за труда ми. Все пак на една сцена се събират най-успешните жени, които са получавали короната на Мисис България в последните 30 години. Това ме респектира допълнително.

Добротата, състрадателността и отзивчивостта са в основата на човешките взаимоотношения, и ние като хора трябва да се замислим над това – дали сме достатъчно добри и състрадателни.

Винаги съм казвала, че да се занимаваш с добри дела , не е само отчитане на дейност, а истинска мисия, която съм приела като свое призвание. Да видиш радостта е очите на хора, които имат нужда от помощ е несравнимо преживяване.

В този материален свят всяка проява на доброта се приема като истинско чудо. На всички тези добродетели искам да науча и сина си“, сподели бизнесдамата.

Роксана Кирилова е участвала много благотворителни инициативи.

Красавицата не пропуска кампаниите на Фондация ”Мечта за дете”, участвала е в първата благотворителна инициатива на Рицарите на Малта у нас. Заедно със сина си Марк участваха в благотворителната кауза „Звезди пеят и танцуват за децата на Стрелча”, Роксана Кирилова се разписа и в кампанията на Фондация П.У.Л.С за набиране на хранителни продукти и парични средства. Вместо подарък играчка за 1 юни, Рокси подари на сина си вълнуващо преживявана – двамата зарадваха децата към Фондация П.У.Л.С с многобройни подаръци. Участва в най-голямото благотворително спортно събитие в подкрепа на пациенти с рак на гърдата в Европа – Race for the Cure.

Източник: blife.bg