петък, юни 5Актуални новини от София

Красавицата д-р Полина Паньова със сертификат от CCR Expo в Лондон

Доктор Полина Паньова се завърна от Англия, където бе част от гостите на престижния форум CCR Expo. Събитието събра в Лондон лекари и пластични хирурзи от цял свят. Като един от най-добрите специалисти в областта на  естетичната медицина у нас д-р Паньова, заедно с колегите си се включи в интензивното обучение и живи демонстрации в сферата на последните новости в естетичната медицина.

Красивата лекарка получи сертификат, който й дава право да  прилага всички нови методики в тази област. Като представител на Skin Professional Dead Sea Cosmetic за България и Европа и водещ специалист  в областта на естетичната медицина, д-р Паньова вече провежда поредица от курсове, обучения и семинари, на които представя пред лекари, козметици и пластични хирурзи,  най-новият хит в областта на неоперативната пластика, а именно пластичен масаж с лифтинг и моделиращи авторски техники по европейски и световни тенденции, както и  всички техники свързани с проблемната кожа.

Освен това д-р Паньова  има приемни часове за консултации или индивидуално обучение по всички теми от света на хармонията и красотата.

Желаещите да се запишат могат да го направят в офисите на Skin Professional в София и Варна и на телефони:  +359 2 4444 217 +359/ 88 544 4421 +359 52 788 888. Местата са ограничени.

През февруари в България с лекции и семинар ще гостува и Д-р Аш Лабиб, световен лидер в областта на неоперативната ринопластика и представител на Skin Professional Dead Sea Cosmetic за цял свят.