вторник, юни 18Актуални новини от София

Временно прекъсват водоснабдяването в части на столицата на 16 август

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 16 август. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

На 16 август 2017 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Искър“ Център, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Искър“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Петра“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Искър“ №90.

На 16 август 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „София“ и ул. 256 кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода”:

от 9.00 до 19.00 часа – по ул. „София“ от ул. „Съзнание“ до ул. „Първа Българска армия“;

от 9.00 до 17.00 часа – ул. „Герена“, ул. „Простор“, ул. 256, ул. 255.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“София“ ъгъла с ул. „Съзнание“; ул. „Герена“ ъгъла с ул. „Простор“.

На 16 август 2017 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Гюешево“ жк. „Сердика“, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Инж. Иван Иванов“, ул. „Арх. Петко Момчилов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Инж. Иван Иванов“, ъгъла с ул. „Арх. Петко Момчилов“.

На 16 август 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Никола Петров“ жк. „Триъгълника – Надежда“, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 14.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Никола Петров“ от ул. „Болярска“ до бул. „Ломско шосе“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Болярска“ ъгъла с ул. „Никола Петров“ .

На 16 август 2017 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод и подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 78 вилна зона „Симеоново – север“, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 20.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: Ул. 78.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 78 ъгъла с ул. 82 .

На 16 август 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 7 с. Долни Богров се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. 7 от ул. 1 до ул. 13.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 7 №16.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *