понеделник, май 27Актуални новини от София

Части на София остават без вода заради ремонти на 15 август

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 15 август, съобщиха от дружеството.

На 15 август 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Николай Павлович“ Център се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Николай Павлович“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Любен Каравелов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Любен Каравелов“ ъгъла с ул. „Николай Павлович“.

На 15 август 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Софроний Врачански“ жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Софроний Врачански“ от ул. „Козлодуй“ до бул. „Сливница“;

по бул. „Сливница“ от ул. „Софроний Врачански“ до ул. „Антим I“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Софроний Врачански“ ъгъла с бул. „Сливница“.

На 15 август 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Караджин“ с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Караджин“ от ул. „Заградена поляна“ до ул. „Иван Пешев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Караджин“ ъгъла с ул. „Альовица“.

На 15 август 2017 г., във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Рилска обител“ кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Д-р Иван Селимински“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Рилска обител“ №12.

На 15 август 2017 г. (вторник), във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. „Хаджи Димитър“ кв. „Филиповци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Хаджи Димитър“, ул. „Стефан Караджа“;

по ул. „Георги Стоянов“ от ул. „Люлин“ до ул. „Хаджи Димитър“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Хаджи Димитър“ ъгъла с ул. „Стефан Караджа“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *