понеделник, май 27Актуални новини от София

Спират водата в София за ремонти на 14 август

На 14 август 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 519 кв., „Христо Ботев“ се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. 511, ул. „Георги Спасов“, ул. 510, ул. 519

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. 513 №37.

На 14 август 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Петков“, жк. „Света троица“ се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Враня“ от ул. „Зайчар“ до ул. „Димитър Петков“

по ул. „Димитър Петков“ от ул. „Враня“ до ул. „Пловдив“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Враня“ ъгъла с ул. „Зайчар“.

На 14 август 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Бунтовник“, жк. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Бунтовник“

по ул. „Николай Лилиев“ от ул. „Бунтовник“ до ул. „Вежен“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Бунтовник“ ъгъла с ул. „Николай Лилиев“.

На 14 август 2017 г. (понеделник), във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. 68 кв., „Враждебна“ се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. 8, ул. 51, ул. 55, ул. 68

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. 68 №1.

На 14 август 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Липите“, с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Липите“ от ул. „Любен Каравелов“ до ул. „Троянов път“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Липите“ ъгъла с ул. „Васил Левски“.

На 14 август 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дон“, кв. „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. 646 от ул. „Орхидея“ до ул. „Дон“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. 646 ъгъла с ул. 754.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *